CVmaker üyeliğimi nasıl kullanabilirim ve bunu nasıl iptal edebilirim?

Cvmaker.com.tr iş arayanların kullanabileceği hizmetler sunmaktadır. Sitemizi kullanarak kolayca CV’nizi oluşturabilir, düzeltebilir ve çevrim olarak kaydedebilirsiniz. Ayrica hizmetimizi kullanarak CV’nize uyum saglayan bir ön yazı oluşturabilirsiniz. Sitemizde hesabınızı kullanarak oluşturduğunuz ön yazınızı ve CV’nizi işverene yollayabilirsiniz. Böylelikle başvurunuz işverenler tarafından açıldığında bunu görebilirsiniz. Bu bilgiyle başvurularınızı organize bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

cvmaker hesap

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki sekmeleri göreceksiniz:

  • CV’ler: Bu kısımda CV’lerinizi  üretip düzenleyebilir ve indirebilirsiniz.
  • Başvuru mektubu: Bu kısımda ön yazınızı oluşturup, düzeltebilir ve indirebilirsiniz.
  • Başvur: Bu kısımda hesabınızda oluşturduğunuz ön yazınızı ve CV’lerinizi kullanarak işverene başvurabilirsiniz.
  • İşler: Bu kısımda iş ilanları bulabilirsiniz
  • Hesap: Bu kısımda e-posta adresinizi düzeltebilirsiniz, üyeliğinizi iptal edebilir veya tekrardan aktif hale getirebilirsiniz.


Üyeliğiniz boyunca bu fonksiyonlardan faydalanabilirsiniz. Cvmaker’da de üyelik süresi en az yedi gündür, ve bu süreçte limitsiz CV ile ön yazı oluşturabilirsiniz. 7 günlük süre bittikten sonra üyeliğiniz iptal edilinceye kadar otomatik olarak aylık periyotlarla yenilenir. İstediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Yedi gün deneme sürecinden sonra üyeliğiniz her ay yenilenir. Üyeliğinizi iptal ederseniz, hizmetimizden faturanın son gününe kadar faydalanabilirsiniz. Eğer CV’nizi oluşturduktan sonra üyeliğinizi hemen iptal ederseniz, hizmetimizden yedi gün boyunca faydalanabilirsiniz.

Üyelik ile ilgili sık sorulan sorular

İş bulmayı başardım. Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Tebrikler! Hesabınızdan kolayca üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Öncelikle hesabınıza giriş yapın ve hesap başlığına basin. En aşağı doğru ilerleyin ve kirimizi renkte olan “hesabi devre disi bırak” tuşuna basin.

cvmaker uyeligimi iptali

Kirimizi tuş görmüyorum. Bu neden olabilir?

Büyük ihtimalle “hesabı tekrar aktive et” yazan bir mavi tuş görüyorsunuz. Bu durumda zaten üyeliğiniz iptal olmuş bile. Eğer yinede bunu kontrol etmek istiyorsanız, bizimle iletişime girebilirsiniz!

İptal süreci var mı? Ne zaman üyeliğimi iptal edebilirim?

Üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde üyeliğinizi iptal ederseniz, sadece bunun için ödeme yapmış olursunuz. Deneme süreci bittikten sonra üyeliğiniz otomatik olarak her ay yenilenir. Hizmetimizden her zaman son fatura tarihine kadar faydalanabilirsiniz. Üyeliğinizi CV hazırladıktan sonra hemen iptal ederseniz, o zaman hala bir hafta hesabınızı kullanabilirsiniz.

Ben sadece bir tane CV oluşturmak istiyorum. Böyle bir imkan var mı?

Tabii ki de! CV’nizi başvurduğunuz pozisyona adapte etmenizi tavsiye etsek de, bir tane CV hazırlama opsiyonuz var. Üyeliğinizi hemen CV oluşturduktan sonra iptal etmelisiniz.

112,872'den fazla kullanıcı CV'lerini oluşturdu bile

CV maker ile 15 dakika içerisinde hızlı ve kolay biçimde göze çarpan ve profesyonel bir CV oluşturabilirsiniz.

CV'nizi oluşturun

İşe alınma ihtimaliniz %65 artacak